De standhouders op de E30 Summer Meet 2021

De Organisatie is druk op zoek naar Stands voor de ESM21, als u interesse heeft om uw producten te demonstreren en/of te verkopen op onze meeting , neem dan a.u.b. contact met ons op.

KOED – SERVING BMW PEOPLE

OVER KOED
Sinds de oprichting van KOED in 1993 is er exclusief met het merk BMW gewerkt en we willen deze uitgebreide kennis en ervaring graag met andere BMW liefhebbers delen.

In 2014 werd KOED een erkende BMW-servicewerkplaats en heeft momenteel een van de grootste magazijnen voor nieuwe en gebruikte BMW-onderdelen in Denemarken, waaronder ruim 38.000 nieuwe onderdelen en meer dan 50.000 gebruikte onderdelen uit voorraad leverbaar.

KWALITEIT EN SERVICE
Bij KOED draait alles om kwaliteit – of het nu gaat om de BMW-onderdelen die we verkopen, de service die we bieden, de reparaties die we uitvoeren en de auto’s die we demonteren.

Onze missie is om niet alleen de meest kwalitatieve BMW-onderdelen te leveren, maar ook om onze klanten uitstekende service te bieden. Wij maken dit o.a. mogelijk door onze toegewijde medewerkers, die allemaal uitgebreide kennis en een grote passie voor BMW hebben.

WEBSHOP
In onze webshop kunt u zowel nieuwe als gebruikte onderdelen en accessoires vinden.
Ons assortiment nieuwe onderdelen en accessoires bestaat uit: (OE) Originele BMW onderdelen, (OEM) Alternatieve onderdelen en (AM) After-market onderdelen. Alle nieuwe onderdelen zijn te vinden via het geintegreerde ETK programma van BMW en daardoor gemakkelijk op te zoeken.

We bieden 24 maanden volledige garantie op al onze BMW-onderdelen – ongeacht of deze nieuw, gebruikt of gereviseerd zijn. De combinatie van ons uitgebreide assortiment en onze uitstekende service maakt ons de voorkeursleverancier van BMW-onderdelen in heel Denemarken en steeds meer Europese landen.

Onze onderdelen worden rechtstreeks verstuurd vanaf het KOED hoofdmagazijn in Denemarken. Wanneer u voor 15.00 uur uw bestelling plaatst en alle onderdelen op voorraad zijn, word deze direct dezelfde dag nog verzonden.

KOED PARTNER WORKSHOP
KOED heeft in Denemarken een uniek samenwerkingsverband met geselecteerde, onafhankelijke garagebedrijven met de juiste BMW-mindset. Een aangesloten KOED Partner Workshop is uw garantie voor onderscheidende focus op BMW, geweldige BMW-ervaring en -expertise, de grootste selectie van de beste onderdelen en de bekende KOED-kwaliteit en klantenservice.

Bent u ook groot BMW liefhebber en heeft u een professionele werkplaats met de juiste BMW-attitude? Neem dan contact op voor meer informatie om KOED Partner Workshop te worden en samen ons het netwerk in Nederland uit te breiden.

CONTACT
Bezoek de KOED Website voor ons zeer uitgebreide assortiment.

Heeft u vragen of wilt u meer over ons te weten komen? Neem contact op met onze Nederlandse klantenservice via:
Info.nl@koedbmw.com
Tel: 020-262 20 19

Ook als u een specifiek onderdeel niet kunt vinden op onze website, zijn wij u graag van dienst om te kijken of we u alsnog kunnen helpen aan het onderdeel wat u zoekt.

Lindner Classic Cars + Alewijn Taxaties

Je hebt je E30 helemaal naar eigen smaak opgebouwd en is veel meer waard dan de standaard dagwaarde! Om je E30 tegen een eerlijke waarde te kunnen verzekeren,
heb je uiteraard een taxatie-rapport nodig.
Lindner Classic Cars + Alewijn Taxaties komen dit jaar jullie wagens taxeren tegen het aantrekkelijke tarief van 110 Euro per wagen
Lees er alles over op de Taxaties pagina.

De Organisatie is druk op zoek naar Stands voor de ESM21, als u interesse heeft om uw producten te demonstreren en/of te verkopen op onze meeting , neem dan a.u.b. contact met ons op.