ESM21: wederom verschoven naar 2022

Door: Tim Mingers

Gisteren heb ik contact gehad met Gemeente Gemert-Bakel over de E30 Summer Meet 2021 en helaas is het heel duidelijk geworden dat de ESM21 sinds de aankondiging van de nieuwe maatregelen niet door kan gaan zoals we dat graag zouden willen :(
Niemand zit te wachten op een ESM waar je aan je eigen, persoonlijke tafeltje moet zitten en blijven zitten… Een andere variant zou het “doorstroom” evenement zijn, dat zou betekenen dat je via 1 looprichting langs de wagens zou kunnen lopen en dan weer naar buiten moet. Ook dat is gewoon niet de opzet van ons evenement.
Daarnaast is een 2 daags evenement niet meer toegestaan.

Daarom hebben we helaas besloten om de ESM21 te annuleren. We keken er ontzettend naar uit, dat bleek ook uit de recordaantal aanmeldingen nu al, maar het is voor de organisatie niet haalbaar om eventueel af te wachten op de overheid en wat ze na 13 augustus verzinnen qua maatregelen.
Het sterke vermoeden is sowieso dat deze vervolgmaatregelen niet beter zijn, kortom, wederom Kwalitatief Uitermate Teleurstellend…

E30 Summer Meet 2022 – Powered by Tim’s Classic Parts.
Het enige wat ik alvast kan melden is dat de data voor 2022 al bekend zijn: 27 en 28 augustus! Tim’s Classic Parts blijft de hoofdsponsor en je krijgt een TCP tegoedbon van €5 als je voor 21-08-2022 minimaal twee weekendtickets koopt in de ESM22 online voorverkoop.
Reeds gekochte ESM21 tickets blijven geldig voor de ESM22, er wordt nog contact opgenomen met alle ticketkopers. Restitutie is ook mogelijk.