Over BMW E30 Club Nederland

Sinds de officiële oprichting in 2016 brengt BMW E30 Club Nederland liefhebbers bij elkaar.

BMW E30 Club Nederland (BECN) is opgericht op 10 maart 2016 en is ontstaan vanuit E30Fansite.nl, dat bestond op dat moment al 10 jaar, maar het werd tijd voor een officiële club! Vrienden Tim, Bjorn en Ruud zijn flink aan de slag gegaan en hebben BECN opgericht in 2016. Net zoals E30Fansite.nl een explosieve groei kende in 2007, heeft ook BECN een sterke groei direct vanaf het begin, wat weer bewijst hoe populair de E30 is en hoeveel behoefte er was voor een echte E30 club!

Ons doel is om E30 liefhebbers te verenigen en de E30 in stand te houden! Dit willen we bereiken door o.a. informatie-uitwisseling, onderhouden van contacten door bijv. gezamenlijk meetings te bezoeken en te organiseren, groupbuys regelen, maar ook door samenwerking met andere clubs/fora. Uiteraard was de samenwerking met de E30 Summer Meet een kleine stap. Clubleden krijgen gratis toegang tot de showdag op zondag, of korting op een weekendticket in de Ticketshop.

BMW E30 Club Nederland is voor iedereen die de E30 een warm hart toedraagt! Je hoeft niet in het bezit te zijn van een E30, elke E30 enthousiasteling is welkom! De club is voor alle nationaliteiten, de voertaal is echter Nederlands.

Lid worden van BMW E30 Club Nederland

Ben jij ook zo’n grote liefhebber van de BMW E30 en wil je ook deel uitmaken van de E30 Club, langskomen tijdens evenementen en veel meer?

Als Clublid krijg je korting op tickets voor de E30 Summer Meet!

Bekijk de BMW E30 Club Nederland website hoe je lid kunt worden en welke voordelen dit heeft! Kom jij jouw passie delen met ons?

Ticketshop

Koop tijdig je tickets online!